Oletko koskaan ennen kokeillut teidän onnea kanssa seksiseuraa netistä?

Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, ja mitä tekee yhteydet työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon palapeli etsiä “yksi” (tai kuka olet yrittää löytää), et ole yksin.

Kirkon penkki Proving ground data on itse todennut, että huolimatta siitä, että erilaisia ihmisiä hyödyntämällä seksiseuraa palvelut on kasvava sekä osa ihmisiä, jotka uskovat, se on erinomainen tapa konferenssi ihmiset kasvaa-jopa yli kolmannes ihmiset, että raportti on verkossa dater on itse asiassa mennyt ulos jonkun kanssa he ovat todella tyytyväisiä online.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne helposti luopua, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja myös Dekaani on Professori Arts, Sciences, ja myös Design, College of Rochester. “On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi– ja luulen, että todella laittaa seksiseuraa.”

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta sekä näkökohtia, jotka vaikuttavat määrä sekä etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 suosittelu kirjoittaa-up, joka arvioi, miten psykologia voi kuvailla joitakin seksiseuraa dynamiikkaa.

Jotenkin seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellisessa maailmassa-samoin kuin joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis kertoo, että “seksiseuraa” on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, “internet conference,” onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.).

“Yleensä on tietoa niistä, ennen kuin voit todella täyttää,” Reis valtiot, jotka koskevat yksilöiden tapaat verkossa. Sinulla voi olla kassalla lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko kattava keskustelut viesti tai e-mail.

Sekä myös, kun täyttää jonkun offline-tilassa, saatat tunnistaa paljon tietoa siitä, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun saat perustettu kasvoi pal) tai voit tunnistaa todella vähän (jos, sanokaamme, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa).

“Konsepti seksiseuraa ei ole uusi ehdotus”, toteaa Lara Hallam, tutkija, Viestinnän Laitos Tutkii Yliopistossa Antwerpenissa, jossa hän on tekemisissä hänen PhD vuonna kumppanuus tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava forecaster, mitä on tehty on-line daters todennäköisempää todella koota.).

“Ihmiset ovat oikeastaan aina käyttää välittäjiä, kuten äidit, hyviä ystäviä, clergymans, tai heimo osallistujat, löytää sopiva kumppani,” Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa eroaa tekniikoita, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukanaan.

Jos täyttää jonkun keinoin kaveri tai perhe-osallistuja, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on menetelmä auttaa tarkistaa erityisesti attribuutteja että joku (fyysinen ilme, worths, ominaisuus, ja niin edelleen).

Kaveri ei ehkä aina saada se oikea, mutta he ovat silti asettaa sinut jonkun kanssa, he uskovat olet, kuten, Hallam sanoo. “Online daters edelleen on-line tuntemattomia ihmisiä, kunnes minuutti ne päättää nauttia offline.”.

Ja on olemassa tiettyjä kohtia yksilön ja mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos tililtä tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi toinen nauraa? seksia.net

“Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se kuuluu tehdä suhteemme toimimaan eivät vain ole tarjolla tilin,” Reis sanoo. (Tutkimus tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimus apua, että tällaiset periaatteet ovat keskeisiä kumppanuuksia, ja myös ennustavat kumppanuuden menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Ja yksi piste sivustot ja sovellukset ovat valitsevat heille on, että kyky vain auttaa sinua tavata enemmän ihmisiä.

Vaikka on olemassa rajoitettu lääketieteellisiä tutkimuksia, jotka on nimenomaan arvioida seksiseuraa lopputulos on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi suhteet toimivat ja mitä ajaa ihmiset yhdessä aluksi.

“Suurin osa mitä voimme vaatia koskevat seksiseuraa tutkimus on itse asiassa enemmän ekstrapoloimalla muista lajitella tutkimukset,” Reis toteaa.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksissa eri puolilla psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tiede, ja muut self-valvontaa keksiä sarjan standardit tarkalleen, miten luoda tilin, tarkalleen, miten valita puvut, ja miten tulla lähelle online-viestintää.

Asettaminen dating profiili erityisesti tarkoittaa, ei suinkaan takuun täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat tarjoavat joitakin ohjeita, miten jakaa tietoa oman ja miten päättää, että ottaa mahdollisuuden. “On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa”, hän sanoo.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellinen elämä-sekä jollain tapaa se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että “seksiseuraa” on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan “online-konferenssi,” onko se kautta dating web-sivuston tai dating sovellus.).

Asettaminen dating tilille erityisiä keinoja ei ole millään merkitsee takuuta kokous elämäsi rakkaus. “On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa”, hän sanoo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s