Sinun pitäisi tehdä tätä, jos et löydä Panoseuraa netistä

Online panoseuraa vain tekeytyy mahdollisimman helpompaa tarkoittaa tasalla. mutta se ei ole jatkuvasti esimerkiksi. Hyvä uutinen on, että sinulla ei ole baari, jossa on mahdollista täyttää 20 naista; verkossa on miljoonia hyvät. Voit etsiä sekä tavata tyttö, olet aina yrittää löytää penkki-kuitenkin, sinun täytyy etsiä hänen online-aluksi.

Ensinnäkin, tietää, että et ole ainoa.

Ja myös sinun täytyy olla valmis kahlata läpi tulisuudella. Joskus se on rohkeus, kuten nähdä “kuu” paljon kertaa kuin ratkaisu “Mitä suurempi, aurinko tai kuu?” Joissakin tapauksissa se on tumma, emotionaalinen, “mitä järkeä tässä on” paskaa.
Kerran aikaa, mies tumma alue on seksia.netvarmasti todella pahoillani ja varmasti lähetä minulle sähköpostia. Se menee jotain tällaista:

“Todellisuudessa, saan pari mahdollisuudet tavata joku kuin sekä stressi ja ahdistus saa minut sosiaalisesti epämukavaa.”

“Olen yrittänyt useita panoseuraa sivustoja, mutta ei koskaan saada mitään. Ei päivää, mitä muutamia palautteita saan johtaa ei ole paikka, tai minun täytyy tehdä kaikki toimi niin hyvin kuin ne edistävät vain vähän keskustelua. Olen niin törkeä, että aion heittää minun tabletti poissa.”

“Naiset ovat vain toi hyvännäköinen miesten paljon kuin urokset ovat tuoneet erinomainen etsivät naiset. Älä saada minua väärin, uskon, että luonne kysymyksiä yksilöille, mutta se on toinen fyysinen ulkonäkö.”

“Näyttää naaraat ovat vain utelias esiintymisiä ja rahaa.”
Mitä minä väittävät, että nämä tyypit, ja mitä en halua väittää, on:

Jos olet tällä hetkellä yrittää elää elämääsi offline-tilassa ja saada itse käytettävissä-rekisteröitymällä MeetUps, tehdä uusia hyviä ystäviä, huolehtii vanhoja hyviä ystäviä, jatkaa harrastukset sekä etuja, on sisällytetty oman kirkon tai naapuruston yhdistysten ja alueen ryhmät– pitää tehdä näitä asioita. Nämä ovat kaikki asioita, jotka tekevät sinulle, että olet, että tekee sinut tyytyväinen, myös silloin, kun sinulla ei ole kumppanuutta, tai kun asiat saavat kovaa muissa paikoissa elämän.
Muista, että sinulla ja online panoseuraa eivät ole neitseellinen.

Joskus ihanteellinen keino eteenpäin on peruutettava.
Tarjoa itsellesi hyväksyntää keskittyä rakentaa elämää, että voit nauttia aikaa.

On muitakin tapoja täyttää naisia. Kerro teidän hyviä ystäviä sekä perhe, että olet kiinnostunut saamaan perusti (mukaan muutamia ratkaiseva suuntaviivoja, kehittänyt). Tulet huomaamaan, että kun sinulla ei ole kaikkia munia yhteen koriin, olet vähemmän vihainen Ottelun ja Tinder.

Jos olet todella tuntea stressiä ja ahdistusta tai erittäin hankala sosiaalisissa tilanteissa, katsokaa tätä. Voit luoda taitoja selviytyä sekä parantaa sosiaalisia kokemuksia. Löytää henkilö riippuu jutella tästä-ohjaaja, pastori, terapeutti, hyvä ystävä– kuka tahansa, joka on varmasti rohkaisevaa, joka varmasti auttaa sinua harkita tapoja, joilla voit käyttää, kasvaa, ja myös voittaa nämä esteet.

Varmasti, internetissä panoseuraa on keskittynyt pinta, mutta se voi myös olla väline, joka auttaa meitä paikantamaan jopa enemmän erinomainen yksilöiden haluamme elämässämme-että haluavat olla elämässämme. Se voi olla hauska tapa nauttia upouusi ihmiset.
Jos internetissä panoseuraa ei ole hauskaa sinulle, tai jos se tekee sinusta tuntuu “paljon vähemmän kuin” ollenkaan, älä viettää aikaa siellä!

Ja myös olen samaa mieltä kanssasi: online panoseuraa ON ensisijaisesti pinta-ala. Panoseuraa yleensä on täynnä suuria tunteita ja myös vähän perusteluja.
Siksi se on niin tärkeää, että me:
1) eivät salli on-line panoseuraa ole lopussa kaikki-on-kaikki meidän rakkaus elämään,
2) Työtä on varma itsensä, itsenäisiä yksilöitä, jotka, kuten itse, ja ei tarvitse muita vahvista meitä, ja myös
3) Elää elämämme todelliseen maailmaan, jossa voimme päättää viettää meidän aikaa sekä valtaa ihmisten kanssa, jotka nostaa meidät ylös, tehdä työtä ja myös nauttia harrastuksia, jotka kehittää meidän itseluottamusta ja kasvattaa onnellisuutta elämässämme, samalla kun se on avoin toteuttava henkilö meille.

Sinnikkyys on harmi, ja vaivaa on kova-mutta uskon, että on reseptiä.

Työtä teet tällä hetkellä tuntea suurta itsestäsi ja luoda elämää, voit ottaa ilo on mitä asettaa sinut noin rakentaa vahvoja kumppanuuksia sopiva ihmisille, että varmasti kestää elämän ajan.

Jos olet ärtynyt, että olet roikkuu noin jotain, joka ei ole “ratkaista”– tauko! Tunnet paljon paremmin, kun olet sijoittaa aikaa ja valtaa takaisin sijainnit elämäsi, jotka saavat sinut tuntemaan erinomainen! Jos se todella tuntuu lyömällä päätäsi vs. lohko seinä pinta, älä viettää aikaa verkossa.

Kohde on psykologinen ja primitiivinen. Emme voi hallita tarkasti, miten muut reagoivat meihin. Voimme hallita meidän kyky nauttia elämästämme ja myös paikantaa yksilöitä me halu arvostavat se-ja ne ovat ihmiset, jotka eivät usko, että olemme vain “ruma” tai vain “houkutteleva.” Ulkonäkö on jatkumo ja myös se trendejä suotuisa, kun ME, kuten keitä me olemme, yrittää parantaa asioita, joista emme pidä, ja surround itseämme ihmisten kanssa, jotka arvostavat meitä, joilla on nämä ominaisuudet.

Että, ja saada offline-tilassa, kun tarvitset!

Internetissä panoseuraa juuri tekeytyy mahdollisimman helpompaa tarkoittaa päivä-vielä, että ei jatkuvasti tapauksessa. Hyvä uutinen on, että sinulla ei ole baari, jossa on mahdollista tyydyttää 20 tytöt; verkossa on miljoonia naisia. Voit etsiä ja tyydyttää myös nainen, olet aina etsimässä bar-mutta sinun täytyy löytää hänet verkossa.

Sinun todella tuntea paljon paremmin kun olet sijoittaa aikaa sekä valtaa takaisin sijainnit elämäsi, jotka saavat sinut todella tuntea erinomainen! Älä investoida aikaa verkossa, jos se todella tuntuu kuin iskisi pään seinään pinnan.

Olet fiksu, hauska, huomaavainen yksilö, jolla on paljon käyttöä. On monia henkilöitä, jotka ovat niin onnellisia, että teillä on niitä tärkeimpiä ominaisuuksia (itselleni on joukossa). Minulla ei ole epäilystäkään olet tyydyttää joku hieno, onko se internetissä tai pois.
Harkitsen sinä ja myös minä olen täällä sinua varten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s